Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser geschept door auto in Oost-Souburg

Toegevoegd: 19-04-2019, 16.39 uur - Update: 20-04-2019, 10.04 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is vrijdagmiddag een fietser gewond geraakt toen deze werd aangereden door een auto.


Het ongeluk gebeurde rond half vier op de kruising van de Kanaalstraat en de Bermweg, vlakbij het NS-station. De 21-jarige bestuurder van de personenauto gaf de 62-jairige fietser geen voorrang. De ambulancedienst heeft de fietser meegenomen naar het ziekenhuis.

De automobilist heeft een verklaring afgelegd en mocht hierna zijn weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vivian Bischops (20-4-2019 om 10:39)
Al vanaf het begin roep ik dat ze daar een stopbord neer moeten zetten. Het is een gevaarlijk kruispunt. Maar ik vind zoiezo in Oost-souburg dat ze eens beter moeten gaan kijken naar veilige kruispunten. Kijk ook maar naar de lekstraat dat nieuwe kruispunt. Ook diepe elende daar met voorrang geven. GEMEENTE VLISSINGEN KIJK DAAR EENS ALLEMAAL NAAR. VOOR HET ECHT MIS GAAT EEN KEER. Sterkte voor de fietser, en ook voor de automobilist.
Wilco (19-4-2019 om 21:06)
Ben hier ook goed weggekomen omdat ik hier altijd mijn hand bij de handrem hou op de fiets. Een auto kwam geheel over de kruising, ik moet vol in de remmen, kwam tegen het voorwiel tot stilstand waarna ik omviel. Door mijn eigen oplettendheid kwam ik heel goed weg. Hier moet iets gebeuren voordat er echt ernstige ongelukken gebeuren!!
hans bregonje (19-4-2019 om 16:59)
Levensgevaarlijk kruispunt. Ben zelf al meerdere keren op het nippertje ontsnapt aan een niet oplettende automobilist. De Kanaalstraat is op dat kruispunt voorrangsweg. De rest van de kanaalstaat richting karolingenburcht is da NIET. Maar ook daarom gevaarlijke situaties omdat iedereen lijkt te denken dat de Kanaalstraat een voorrangsweg is. En borden ontbreken. Vlissingen: DOE DAAR WAT AAN.
Cookie-instellingen beheren