Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Forse buitenbrand bij boomgaard Aardenburg

Toegevoegd: 19-04-2019, 19.42 uur
De brandweer rukte uit met twee tankautospuiten en een waterwagen.
De brandweer rukte uit met twee tankautospuiten en een waterwagen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - De brandweer is vrijdagavond met drie voertuigen uitgerukt na een melding van een forse buitenbrand in Aardenburg.

De brand woedde bij een boomgaard bij de Smedekensbrugge en werd omstreeks 17.50 uur ontdekt. Omdat het vuur zich uitbreidde en de brand gepaard ging met flinke rookontwikkeling werd volgens de Veiligheidsregio Zeeland opgeschaald naar middelbrand.

Rond 18.15 uur had de brandweer het vuur onder controle. Hierna is de brandweer nog een uur lang bezig geweest met nablussen. Om voldoende bluswater te krijgen werden slangen gelegd naar een naastgelegen waterbassin. Hoe de brand is ontstaan, is niet duidelijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750