Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietsers gewond bij verschillende ongevallen

Toegevoegd: 20-04-2019, 10.02 uur
Het ongeluk bij Serooskerke op Walcheren.
Het ongeluk bij Serooskerke op Walcheren.
© Foto: Max Liet
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij ongevallen in Goes, 's-Gravenpolder, Hulst en Serooskerke (W) zijn vrijdag fietsers gewond geraakt.

Het ongeluk in Goes gebeurde rond 12.30 uur op de De Savornin Lohmanlaan. Een 51-jarige automobilist zag hier een 61-jarige fietsster over het hoofd. Ze raakte volgens de politie lichtgewond.

In Hulst verleende een 72-jarige automobilist rond 16.25 uur op de Van der Maelstedeweg geen voorrang aan een 14-jarige fietsster. Het slachtoffer kwam ten val en raakte gewond. Voor het meisje werd een ambulance gewaarschuwd.

Op de ’s-Gravenstraat in ’s-Gravenpolder reed rond 18.50 uur een 76-jarige fietser tegen een openstaand portier van een auto. De fietser kwam ten val en liep letsel op. De man is daarom onderzocht door het personeel van de ambulancedienst.

In Serooskerke (W) ging rond 21.00 uur een Duitse fietser (67) door onbekende oorzaak onderuit op de Vrouwenpolderseweg. Hij kwam op het wegdek terecht en raakte gewond. Een omstander belde 112 en de ambulancedienst heeft de man naar het ziekenhuis vervoerd.

Op de Scheldekade in Terneuzen werd rond 20.00 uur overigens ook nog een ongeval met letsel gemeld maar ter plekke werd alleen een beschadigde lantaarnpaal aangetroffen. De auto die tegen de lantaarnpaal was gereden, bleek spoorloos en is niet meer achterhaald.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750