Weerbericht:
Perioden met zon en een lokale (onweers)bui, morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 22 km

Auto's beschadigd door brand Middelburg

Toegevoegd: 20-04-2019, 10.21 uur
De beide voertuigen moesten getakeld worden.
De beide voertuigen moesten getakeld worden.
© Foto: De Schrijvende Pers
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg zijn vannacht twee voertuigen beschadigd geraakt door brand. Er is aangifte gedaan van brandstichting.


De brand woedde bij de Koepel en werd rond 03.25 uur gemeld. Er was sprake van een brand in een geparkeerde personenauto die oversloeg naar een andere geparkeerde auto. De brandweerlieden van de post Torenweg in Middelburg hebben de vlammen gedoofd.

Volgens een woordvoerder van de politie hebben de gedupeerden aangifte gedaan van brandstichting. Vooralsnog is echter nog niet zeker of de brand ook daadwerkelijk is aangestoken, zo zegt de woordvoerder.

De beide voertuigen zijn getakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Neus Bloed (20-4-2019 om 11:07)
Daar vliegen gemiddeld wel heel veel auto's in de fik is het niet ? Nee, geen pyromaan natuurlijk, stel je voor. Daar is toch geen opsporingscapaciteit voor want die is wegbezuinigd omdat het crisis is dus doen we net alsof het niet zo is. Welterusten en wie weet hebben we morgen nog een auto om naar ons werk te mogen kunnen.