Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke drukte op A58 en N57 richting kust

Toegevoegd: 20-04-2019, 13.56 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vakantie- en recreatieverkeer heeft zaterdag voor flink wat extra reistijd gezorgd voor wie via de A58 richting Vlissingen wilde. Ook op de N57 op Walcheren was het druk.


Mede als gevolg van twee ongevallen met materiële schade ter hoogte van Waarde was het op de rijbaan richting Vlissingen aanschuiven. Rond de Vlaketunnel was het ook erg druk. Rijkswaterstaat verlaagde daar middels de matrixborden ook de maximumsnelheid van 130 naar 90 kilometer per uur. Rond het middaguur stond er volgens de ANWB een file van zo’n 7 kilometer, goed voor een extra reistijd van zo’n 40 minuten.

Op dit moment is het rustiger op de snelweg. De ANWB meldt nog wel drukte op de N57 van Middelburg naar Serooskerke (W). Daar loopt het verkeer regelmatig vast bij de rotonde ter hoogte van het Texaco-tankstation.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner (21-4-2019 om 10:06)
Iedereen zit hier altijd te zeiken op Vlissingen alles zou hier zo slecht en vervallen zijn..... nu is er een beetje zon en gaat iedereen hier weer massaal naartoe blijf lekker weg dan huichelaars !
Cookie-instellingen beheren