Persoon valt van paard op strand Renesse

Toegevoegd: 20-04-2019, 13.59 uur

Persoon valt van paard op strand Renesse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RENESSE - Op het strand van Renesse is zaterdagochtend iemand van een paard gevallen en daarbij ongelukkig ten val gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 10.55 uur op het strand bij de Jan van Renesseweg, ter hoogte van de strandpost van de reddingsbrigade. De brandweer van Burgh-Haamstede ging ter plekke met de strandjeep en daarmee is het ambulancepersoneel naar de patiënt gebracht.

Het slachtoffer is ter plaatse gestabiliseerd en vervolgens op een brandcard in de strandjeep naar de gereedstaande ambulance gebracht. Hierna is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van de verwondingen van het slachtoffer is niets bekend.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750