Weerbericht:
Bewolkt en nat weekeinde
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Kettingbotsing op N289 bij Yerseke

Toegevoegd: 20-04-2019, 14.00 uur - Update: 20-04-2019, 14.40 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Bij een kettingbotsing op de Zanddijk (N289) zijn vanmiddag meerdere personenauto’s beschadigd geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 12.45 uur op het viaduct over de A58. Ter plekke kwamen een Zwitserse auto, een Belgische auto en twee Nederlandse auto’s met elkaar in botsing. Geen van de betrokkenen raakte gewond. Er ontstond wel flink wat schade en de twee Nederlandse auto’s moesten worden getakeld. Vanwege het ongeluk was één rijbaan gestremd. Dit zorgde vanwege de drukte op en rond de A58 voor de nodige verkeershinder.

Na het ongeluk heeft de politie twee jongens weggebracht naar het Wesselopark in Kloetinge. De twee zijn volgens de Reimerswaalse wijkagent spelers van VV Bavel die onderweg waren naar een wedstrijd tegen VV Kloetinge. "Na afhandeling van de aanrijding hebben we deze heren een lift gegeven zodat ze de tweede helft nog mee konden doen", zo schrijft de politie op Instagram.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner (21-4-2019 om 11:49)
@ Kees wat een domme reactie ! de Mariniers komen in Vlissingen Deze botsing was in Yerseke heeft niets met elkaar te maken. Of denk je werkelijk dat de Mariniers elke dag met de tank naar het werk komen ?
Keek (20-4-2019 om 15:49)
Dan willen ze 2000 mariniers hier plaatsen met voertuigen en al !! Nu met vakantie kunnen de wegen de drukte al niet aan, met 150 man extra personeel bij de Dow liep de Westerschelde tunnel vorige week al vast en als de trein eruit ligt slibt alles dicht, heel verstandig 2000 mariniers erbij die 2 x per week heen en terug naar huis moeten over de weg ???
Pedro (20-4-2019 om 15:25)
Ik rijd dagelijks 180km en zie het zo vaak. Lange treintjes auto's op de linkerrijbaan met haastige bestuurders. Tussenruimte tot voorligger is dan 2 meter. Resultaat is schade en ellende.
Cookie-instellingen beheren