Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto schiet van Oesterdam bij Rilland

Toegevoegd: 21-04-2019, 06.21 uur - Update: 21-04-2019, 11.57 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een automobilist is vannacht met zijn voertuig van de Oesterdam (N659) tussen Rilland en Tholen gereden. Er raakte niemand gewond.


Het eenzijdige ongeluk werd rond 04.00 uur gemeld en gebeurde ter hoogte van de parkeerplaats aan de zijde van Rilland. Omdat werd gemeld dat de auto te water was geraakt werden ook onder meer brandweerduikers opgeroepen. Al snel bleek echter dat er niemand meer in het voertuig zat en dat hulp van de brandweer dus niet nodig was.

De auto, een blauwe Volkswagen Polo, lag onderaan de dijk in het riet. Bergingsbedrijf Van Egeraat is ter plekke gekomen om de auto te takelen. Rond 05.50 uur was de weg weer helemaal vrij. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren