Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Schade en gewonde na uitwijkmanoeuvre

Toegevoegd: 21-04-2019, 11.26 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een auto-ongeluk op de ‘s-Heer Elsdorpweg in Goes is zondagochtend een man lichtgewond geraakt. Er ontstond flink wat schade.


Vlakbij de kruising met de M.D. de Grootstraat reed 09.45 uur een witte Fiat bij een parkeerhaven tegen een zilverkleurige Renault. Dat gebeurde toen de bestuurder van de Fiat moest uitwijken voor een naderende automobilist die met hoge snelheid uit de richting van de Oranjeweg kwam.

De voorste auto schoof vervolgens tegen een boompje en een bijbehorend paaltje. De beide voertuigen raakten beschadigd. Eén persoon werd ter plaatse door de ambulancedienst onderzocht. De man bleek niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. Kuzee en De Moor hebben de voertuigen tegen 11.00 uur getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren