Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Traumaheli bij fietsongeval Vrouwenpolder

Toegevoegd: 21-04-2019, 15.04 uur - Update: 21-04-2019, 18.19 uur
De traumahelikopter landde bovenop de dijk.
De traumahelikopter landde bovenop de dijk.
© Foto: Max Liet
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Bij een fietsongeluk tussen Vrouwenpolder en De Banjaard bij Kamperland is vanmiddag zeker één persoon gewond geraakt.

Volgens de politie kwamen rond 12.15 uur twee fietsers met elkaar in botsing op het fietspad dat bovenop de dijk van de Veerse Gatdam tussen de Noordzee en het Veerse Meer loopt.

Vanwege het ongeluk werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Deze landde bovenop de dijk. Meer details over de aanrijding zijn niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (21-4-2019 om 21:40)
Het is niet zo leuk meer op t fietspad op hoigtijdagen, op fiets- voetpaden nog minder en toch heeft de Domburgseweg er aan weerszijden niet genoeg aan!
Jokko van der Sneuk (21-4-2019 om 18:49)
Terwijl het best breed is op de dijk, rijden ook vrachtwagens op voor bezorging misschien APPgeleid, ?? of lekker de accu op 100% en met 28 km/h per uur, en gaan in dat lekkere weer op topsnelheid... E-Bike ongevallen zijn door te hoge snelheid orde van de dag.. en daarom zijn de meeste ongelukken in het verkeer snelheid gerelateerd...