Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser breekt ribben bij aanrijding in Biervliet

Toegevoegd: 02-11-2006, 21.15 uur
Door: Politie Zeeland

BIERVLIET - Een 50-jarige fietser uit de gemeente Sluis heeft donderdagmorgen een aantal ribben gebroken nadat hij was aangereden door een personenauto.

De man fietste rond 06.45 uur over de Braakmanweg in Biervliet en wilde linksaf slaan de Savoyaardsweg in. Hij ging alvast midden op de weg rijden om linksaf te kunnen slaan.

Uit tegenovergestelde richting kwam een 33-jarige automobilist aangereden die ook de Savoyaardsweg wilde inslaan. Vermoedelijk zag hij deze afslag te laat en reed hij nog een eindje rechtdoor waarna hij in botsing kwam met de fietser.

De fietser kwam ten val en liep hierbij vermoedelijk enkele gebroken ribben op en diverse schaafwonden. Hij is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.

Zijn fiets werd geheel vernield, de auto aan schade aan de voor- en rechterzijde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren