Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden en flinke schade bij botsing N59

Toegevoegd: 21-04-2019, 17.47 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - Op de Provincialeweg (N59) bij Kerkwerve zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt bij een aanrijding. Er ontstond ook flink wat schade.


Ter hoogte van Moriaanshoofd bij Kerkwerve kwamen rond 16.15 uur een Nederlands en een Duitse personenauto met elkaar in botsing. Door de klap belandde de auto met Nederlands kenteken bij de Oude Hoofdweg tegen een hekwerk, pal naast een sloot.

Bij de botsing raakten twee personen gewond. Ambulanceteams kwamen met spoed ter plekke om hen eerste hulp te verlenen en vervolgens naar het ziekenhuis te brengen. Omstanders vingen de inzittenden in de tussentijd op. Ook een arts van de huisartsenpost schoot te hulp. Voor zover bekend raakte geen van de inzittenden ernstig gewond.

Er ontstond flink wat schade en bergingsbedrijf Ista uit Oosterland moest de beide wagens takelen. Door de klap verloor de Duitse auto, die ook een bord van de lijndienst van Connexxion omver reed, een wiel. De hoofdrijbaan van de N59 was gewoon beschikbaar. Fietsers moesten vanwege het vele glas op het wegdek voorzichtig passeren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren