Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksterweekeinde, zondag tijdelijk wat meer bewolking
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Schipper onder invloed op Westerschelde

Toegevoegd: 21-04-2019, 18.32 uur
De schipper moest op het politiebureau een ademanalyse ondergaan.
De schipper moest op het politiebureau een ademanalyse ondergaan.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - De politie heeft zondagochtend op de Westerschelde een schipper betrapt die onder invloed van alcohol aan het roer stond. Hij kreeg een tijdelijk vaarverbod opgelegd.

De overtreding werd gecontacteerd door de bemanning van het vaartuig P58 van de Landelijke Eenheid van de politie. Na een eerste blaastest aan boord heeft de politie het schip en de schipper naar de buitenhaven bij Hansweert gebracht. Vanaf daar is de schipper naar het politiebureau in Kruiningen gebracht.

Eénmaal aangekomen op het politiebureau moest de schipper een uitgebreide ademanalyse doen. De schipper bleek inderdaad te veel gedronken te hebben. Hij kreeg daarom een vaarverbod van twee uur opgelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750