Meer dan 100km per uur te hard op N254

Toegevoegd: 21-04-2019, 18.38 uur

De politie heeft van twee bestuurders het rijbewijs ingenomen.
De politie heeft van twee bestuurders het rijbewijs ingenomen.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Op de Bernhardweg West (N254) tussen Ritthem en Nieuwdorp heeft de politie zondag twee wegpiraten aan de kant gezet. Er werd meer dan 100 kilometer per uur te hard gereden.

De ene overtreder reed in een Ferrari, de ander in een luxe model Mercedes. De verkeerspolitie Zeeland-West-Brabant, die de twee aan de kant zette, constateerde dat 208 kilometer per uur werd gereden waar 100 kilometer per uur de limiet is.

De bestuurders van de auto’s, beiden met Belgisch kenteken, hebben ter plekke hun rijbewijzen moeten afstaan aan de agenten.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacqueline (25-4-2019 om 15:08)
Zondag ook twee aso,s op de Zandstraat , zeker ook 100 km te hard, en ja dan zijn er geen camera,s zeker, , in Duitsland ben je nu sinds kort je auto kwijt en een flinke boete, Als er bij mij een lamp kapot is , dan is het gelijk raak, maar helaas zij gingen er mee weg, je moet er niet aandenken wat er weer gebeurd kon zijn, snotneuzen met een flinke auto onder de kont, die hebben ze nog wel niet verdiend met werken denk ik
JFK (23-4-2019 om 15:29)
Helaas zijn dit veelal lease-auto's en die kunnen niet in beslag genomen worden omdat de bestuurder niet de eigenaar is HELAAS. Wel zou de FIOD of economische opsporingsdienst naar de oorsprong kunnen kijken. Lijkt me sterk dat een vakkenvuller in zo'n auto kan rijden. Maar dat wij dir als Nederlanders accepteren is inderdaad te gek voor woorden. Strengere straffen gevolgd door uitzetting met een stempel in het paspoort.
jacob (22-4-2019 om 10:06)
Als ik de reakties zo lees waren dit verkeers overtreders die aan een trouw stoet deelnamen. Maar hoe het ook zij a socialen zijn er genoeg op de weg maar de pakkans is nihil. En als ze zoals nu gepakt worden gewoon auto in beslag nemen. Maar de OvJ of een zijner HOvJ's durven dat meestal niet aan .Belachelijk gewoon in het buitenland sta je gewoon zonder voertuig. En de deelnemers aan trouwstoeten? zouden wij ook maar moeten gaan doen al toeterend en aso rijdend door de stad rijden. Kijken wat er dan gebeurd.
KeeK (22-4-2019 om 08:58)
Als je in Nederland je rijbewijs kwijt raakt is er niks aan de hand als Belg odf Duitser.. In land van herkomst kun je gewoon een nieuw rijbewijs halen voor 5=60 euro en zeggen je hem verloren bent, dat is de wet in EU voor als mensen op vakantie hun spullen kwijt raken of gestolen worden. Politie heeft geen data bestand met de gemeente's in andere landen ! Politie controleer eens op motorrijders aub, in Vlissingen werd je gek van scheurende motoren heel Pasen !
Peter Quist (21-4-2019 om 22:32)
Vandaag moesten we massaal de berm in of op de rem. Dit waren slechts twee asocialen die bij een trouwstoet behoorde. Helaas kijkt de politie natuurlijk niet na waar ze vandaan komen. Heb ik wel gedaan. Op de A27 hebben ze vandaag ook huis gehouden. Nu hangt heeeeeeeeel Nederland vol camera’s, krijgen u en ik een compleet arrestatie team voor de deur als wij zoiets zouden doen dankzij die ANPR camera’s. En deze gasten komen we gewoon mee weg? Dit is positieve discriminatie. En niet te zuinig. Heb de politie vanmiddag nog gebeld toen ze ons in de berm drukte. Maar nu waar zijn die andere gebleven? Niet staande gehouden bij de tunnel of erna? Toch? OM zal wel te dom zijn om internet of de collega’s in en rond de A27 te raadplegen.
Koos P. (21-4-2019 om 21:41)
In België zouden deze heren nu ook hun auto kwijt zijn. En in Duitsland zijn de boetes voor dit soort gedrag ook 900% verhoogd. In Nederland ben je even je rijbewijs kwijt, die krijg je later weer terug en dan zegt de OvJ: "Foei, jongens....niet meer doen!"