Weerbericht:
Bewolkt en nat weekeinde
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Mysterieuze rol in watergang Wemeldinge

Toegevoegd: 21-04-2019, 21.19 uur
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - Een mysterieuze rol waarover zondagavond melding werd gedaan blijkt slechts een opgerold stuk landbouwplastic te zijn.


De politie werd door een passant geattendeerd op een verdacht object dat in een watergang langs de Wemeldingse Zandweg (N671) tussen Kapelle en Wemeldinge dreef. Een stukje verder lag een kleiner, soortgelijk object.

De politie vroeg de brandweer van Wemeldinge rond 19.50 uur om assistentie maar die kon ook niet bij de zak komen en daarom werd een agent van de Landelijke Eenheid ter plekke gevraagd. Die is gehuld in een waadpak de watergang ingegaan en heeft de rol naar de kant gebracht. Al snel bleek dat er niets lugubers inzat, iets wat daarvoor toch nog niet geheel werd uitgesloten.

De beide rollen zijn naar de kant gebracht en de politie is rond 21.00 uur weer vertrokken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (22-4-2019 om 11:28)
Zal van een wagen gevallen zijn. Een rol landbouwplastic of zo
Bram Altman (22-4-2019 om 08:39)
Wie de film 'Striking Distance' heeft gezien weet wat er in zo'n rol had kunnen zitten. Gelukkig hier alleen een stuk te water geraakt plastic. Meer iets voor de milieu-politie.
Cookie-instellingen beheren