Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Woning Terneuzen onbewoonbaar na brand

Toegevoegd: 21-04-2019, 23.12 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De bewoners van een woning aan de Beethovenhof in Terneuzen zullen in ieder geval de nacht elders moeten doorbrengen nadat zondagavond brand uitbrak op de zolder van het huis.


De Terneuzense brandweer werd rond 21.55 uur opgeroepen voor de brand in de hoekwoning. Binnen enkele minuten werd opgeschaald naar middelbrand en rukte ook de brandweer van Zaamslag met spoed uit. Ook diverse politie-eenheden en een ambulanceteam gingen ter plekke. Een bewoner had bij een bluspoging namelijk blusstof ingeademd. Deze persoon werd ter plekke nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer kon al na een kwartier het sein ‘brand meester’ geven. Nadat de brand was geblust, hebben brandweerlieden het pand geventileerd. Inmiddels is duidelijk dat de brand dusdanige rook- en roetschade heeft veroorzaakt dat de bewoners de nacht elders moeten doorbrengen. De Stichting Salvage komt de bewoners helpen bij het afhandelen van de schade.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren