Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto tegen lantaarnpaal in Middelburg

Toegevoegd: 21-04-2019, 23.42 uur
Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.
Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De ambulancedienst heeft zondagavond de betrokkenen onderzocht van een ongeval op de Nieuwe Kleverskerkseweg in Middelburg.

Een automobiliste reed rond 20.30 uur vlakbij de Arnebrug tegen een lantaarnpaal. De auto raakte zwaar beschadigd en de ambulancedienst kwam ter plekke om de minderjarige inzittenden van het voertuig te onderzoeken. Geen van de betrokkenen bleek mee te hoeven naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld. De oorzaak van de botsing is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Keek (22-4-2019 om 12:37)
Heeft niks met snelheid te maken, telefoongebruik en drugs is oorzaak nummer 1 tegenwoordig ! Dit zijn niet mijn woorden hoor Veiligverkker Nederland en het CPB hebben dit zelf onderzocht, alcohol is allang niet meer oorzaak nummer 1.. Jammer maar Politie en Verzekeringsmaatschappij zoeken dit wel uit hoor geen zorgen ! Voor de rest sterkte
Ja-Ja (22-4-2019 om 08:00)
Tip onderzoekers. De Snelheid.Maar dat weten jullie ook wel. Als je daar je snelheid aan past gebeurt er niets.En op de weg let! Gelukkig reden daar een fietsers. Of zouden daar veel automobilisten geen moment aan denken? Chauffeur/se terug naar de Rijschool en examen doen. Persoon is nu misschien nog te redden en word het een echte GOEDE automobilist[e]