Jongen met fiets ten val in Middelburg

Toegevoegd: 22-04-2019, 02.07 uur - Update: 22-04-2019, 02.16 uur

De jongeman hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
De jongeman hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie en de ambulancedienst zijn vannacht in Middelburg toegesneld nadat een fietser ten val was gekomen.

De jongeman kwam omstreeks 01.30 uur ten val op de Kruisweg. Hij belandde volgens de politie in het water van een sloot. Het ongeluk gebeurde tussen de kruising met de Bernardus Smytegeltstraat en de kruising met de Adriaen Obrysstraat. De jongeman verkeerde zichtbaar onder invloed van alcohol.

Nadat de jongen weer op het droge was, constateerde de ambulancedienst al snel dat de fietser niet mee hoefde naar het ziekenhuis. Rond 01.50 uur is hij door de aanwezige politieagenten huiswaarts gestuurd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (24-4-2019 om 19:05)
Kom zeer bekend voor ik had het zelfde met een aanhanger met zand ik ree te snel de snel auto ging slingeren en zo schaarde dat het voorwiel op de auto boven op de auto stond
Popeye (22-4-2019 om 11:29)
Want wie zjch in de sloot spiegelt, spiegelt zich zacht :-D