Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Mountainbiker zwaargewond na val in bos

Toegevoegd: 22-04-2019, 11.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

BURGH-HAAMSTEDE - De hulpdiensten zijn vanmorgen met spoed uitgerukt voor een ernstig ongeval in het bos bij Burgh-Haamstede.


Rond 09.20 uur werd het ongeval gemeld. Naast een ambulance is er ook een strandjeep en een traumahelikopter ter plaatse gekomen. Het personeel van de helikopter is door de jeep naar het ongeval gebracht. De helikopter landde op het parkeerterrein aan de A. van der Weijdeweg.

Volgens de politie was er in het bos een mountainbiker ten val gekomen en raakte het slachtoffer zwaargewond. Na behandeling ter plaatse is de gewonde met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Het gaat om een 55-jarige man uit Middelburg.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren