Duo gearresteerd na diefstal uit milieustraat

Toegevoegd: 22-04-2019, 13.37 uur

Duo gearresteerd na diefstal uit milieustraat
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Zondagavond werden twee mannen betrapt toen ze in de milieustraat aan de Geldeloozepad in Goes spullen in een auto laadden. Het tweetal werd rond 23.30 uur op de Weg Naar de Val bij Zierikzee aangehouden.

Een alerte getuige belde de politiemeldkamer en gaf een signalement door van een verdachte auto. Agenten vermoedden dat de daders mogelijk uit Zierikzee kwamen. Een politie-eenheid ging naar de milieustraat en een andere eenheid zocht in de buurt van Zierikzee. Plotseling zagen zij de auto rijden.

In de auto zaten spullen, die vermoedelijk afkomstig waren uit de milieustraat. De twee inzittenden, twee mannen (35 en 53), beiden uit Zierikzee werden aangehouden. Het tweetal werd voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. De bestuurder werd gecontroleerd omdat hij vermoedelijk onder invloed was.

Uit een ademtest bleek dat hij mogelijk teveel alcohol had gedronken. Een speekseltest testte positief op cocaïne, amfetamine en methamfetamine. Door een GGD-arts werd een bloedtest afgenomen. Het resultaat hiervan is over ongeveer twee weken bekend. De spullen en de auto werden in beslag genomen.

Met de officier van justitie wordt overlegd of de auto kan worden afgevoerd, omdat de diefstal daarmee is gepleegd. De mannen zijn maandagmorgen verhoord en zitten nog vast.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom Helgers (22-4-2019 om 22:08)
Vertel R2!? Ervaring? Waarom zou de politie daar geen tijd voor hebben? Die mannen willen niets liever dan boeven vangen! Prima gewerkt door de politie! Zijn vast bekenden! ;-)
Dos67 (22-4-2019 om 15:12)
Triester kan haast niet, op die leeftijden.
R2 (22-4-2019 om 14:17)
Wat erg dat iemand iets weg neemt wat een ander heeft weg gegooid. Dat niet iedereen daar moet gaan graaien snapt iedereen maar om er nu iedere keer een drama van te maken ? Je moet de politie eens bellen als er bij u iets vernielt of gestolen is. Dan hebben ze geen tijd en het heeft geen prio.