Weerbericht:
Van het noordwesten uit bewolking. Vannacht kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietsster ten val na uitwijken voor personenauto

Toegevoegd: 02-11-2006, 21.16 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - In Goes is donderdagmorgen een 17-jarige vrouw uit de gemeente Borsele ten val gekomen nadat zij moest uitwijken voor een personenauto.

Ze reed rond 11.15 uur op haar bromfiets over de Voorstad toen aan de linkerzijde van de straat een vrachtauto stilstond. Toen ze naast de vrachtauto reed, kwam plotseling vanachter de vrachtwagen een auto recht op haar afgereden.

Hierdoor moest de bromfietsster hard remmen waardoor ze ten val kwam. De desbetreffende auto stopte waarna de vrouw opstond en haar brommer pakte. Vervolgens reed de auto, een grijze Renault, weg zonder dat de bestuurder zijn identiteit bekend maakte.

Ten gevolge van de val raakten de kleding van de vrouw en haar brommer beschadigd. De politie in Goes is op zoek naar de bestuurder van de grijze Renault en eventuele getuigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren