Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Spullen voor wietkwekerij gevonden in garagebox

Toegevoegd: 22-04-2019, 18.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In een garagebox aan de Klarinetweg in Middelburg is maandag aan het begin van de middag een grote hoeveelheid spullen gevonden die bestemd zijn voor een hennepkwekerij.


De politie deed de inval in een garagebox in het kader van een lopend onderzoek. Agenten gingen rond 14.30 uur de box binnen. Er zijn onder andere koolstoffilters en filterbehuizingen gevonden. Daarnaast lag er een grote hoeveelheid aan kweeklampen, elektrische installaties, kachels en ventilatoren. Een gedeelde van de goederen zat nieuw in dozen. De waarde van de goederen wordt geschat op tienduizenden euro’s.

Agenten hebben de gehele garagebox onderzocht. Alle goederen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Er is ook nog een zak met hennepafval gevonden. In de garage was geen stroomaansluiting aanwezig, wel werd het water buitenom de meter afgetapt. De Delta heeft het water dan ook afgesloten.

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in dit onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (23-4-2019 om 08:42)
Mag aannemen dat ze weten wie eigenaar is van de spullen? Ik vraag me af of in het bezit hebben van deze spullen strafbaar is. Maar als ik politie was dan zou ik het betreffende persoon flink op de hielen zitten en ook even z'n huis op z'n kop zetten.
Cookie-instellingen beheren