Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Grote politieactie bij wapenhandelaar Koewacht

Toegevoegd: 23-04-2019, 12.06 uur
Door: Manfred Berrevoets

KOEWACHT - De politie heeft vandaag honderden wapens en munitie in bewaring genomen van een wapenhandel aan de Emmabaan in Koewacht.


Volgens de politie gaat het niet om een strafrechtelijk onderzoek, maar komt de actie voort uit een bestuurlijke procedure. De wapenhandelaar is dan ook geen verdachte. Tijdens de aanvraag voor een wapenvergunning van een klant werden er onregelmatigheden geconstateerd. In dit onderzoek kwam de handelaar naar voren. Deze is met de bevindingen geconfronteerd en kreeg te tijd om te reageren.

Dit antwoord was niet naar tevredenheid van de autoriteiten en daarom werd er besloten op de wapens en munitie in bewaring te nemen. Vanmiddag zijn alle wapens en munitie afgevoerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet Cijsouw (10-9-2019 om 17:54)
Goed dat bij zulke ondernemingen een vinger aan de pols gehouden wordt. Regels hier kunnen niet streng genoeg zijn.
Saskia (25-4-2019 om 13:01)
Wat een overmacht. De persoon had waarschijnlijk alleen een stempeltje te weinig op een “zeer belangrijk” document.
Cookie-instellingen beheren