Weerbericht:
Vannacht enkele mistbanken, overdag zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Aanhanger met zand geschaard op N57

Toegevoegd: 23-04-2019, 15.13 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het aquaduct van de N57 bij Middelburg is dinsdag enige tijd afgesloten geweest in verband met een ongeluk.

Rond 13.15 uur schaarde er een auto met een aanhanger geladen met zand. De combinatie kwam na het ongeval zwaar beschadigd tot stilstand. Alle inzittenden, waaronder een kindje, zijn nagekeken in een ambulance. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De weg is na het ongeluk gelijk afgesloten. Hierdoor ontstond er een file in de richting van Serooskerke (W). Bergingsbedrijf Kuzee heeft de ravage opgeruimd. Nadat de weg was schoongemaakt kon het verkeer weer verder rijden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacobse (23-4-2019 om 17:08)
Dat is ook te verwachten, tandemasser met zand en een Golfje er voor!!! Mega vette bekeuring zou niet meer als normaal zijn
KeeK (23-4-2019 om 16:44)
Ja zware aanhangwagen met zand zonder reminrichting dus.. Dat houd een Golfje niet tegen nee met remmen, daar heb je E rijbewijs voor en gewichten volgens de regels !
dakaniegoegaan (23-4-2019 om 16:01)
huh, een tandemasser achter een golfje?
Piet (23-4-2019 om 15:49)
Deze tandemasser had nooit achter deze golf gemogen ook niet als de bestuurder e achter b heeft. Ben benieuwd wie er hier voor de gemaakte kosten op gaat draaien.