Rijbewijs kwijt voor rijden met drugs op

Toegevoegd: 25-04-2019, 09.36 uur

Rijbewijs kwijt voor rijden met drugs op
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 23-jarige man uit Bergen op Zoom omdat hij onder invloed van drugs reed.

De automobilist werd gisteren rond 03.30 uur gecontroleerd op de Albert Plesmanweg in Goes. Een speekseltest wees uit dat de man onder invloed was van THC. Op het politiebureau heeft hij een bloedtest ondergaan. De uitslag hiervan is nog niet bekend.

Er is een proces-verbaal opgemaakt en de zaak wordt voorgelegd aan de officier van justitie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram Altman (25-4-2019 om 20:31)
Pietje, ik vraag me weleens hetzelfde af. Ik vind echter dat een junk, een drugsgebruiker dus, nooit meer achter het stuur mag. Vraag het een willekeurige wietgebruiker en ze vinden het allemaal onschadelijk. Die shit tast de realiteitsbeleving van die gasten aan.
KeeK (25-4-2019 om 14:15)
Als je THC en Amfetamine en alcohol in je bloed of adem of speeksel hebt word je rijbewijs ingenomen, als het alleen beetje alcohol is of THC krijg je rijverbod in meer of mindere mate.. Als je ook nog aan app'n verslaafd bent heb je echt een probleem.. Ik heb geen mobiele tel dus dat probleem heb ik gelukkig niet.. Hoop de Politie veel en veel meer controleert en pakt
pietje (25-4-2019 om 11:07)
even serieus, wat is nou de regelgeving hiervoor? want de ene wordt z'n rijbewijs ingenomen en een rijontzegging van een paar uur. en de ander wordt het rijbewijs ingenomen ? terwijl bij beide het bloedonderzoek nog niet eens bekend is? wie heeft hier duidelijkheid over