Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonde bij bedrijfsongeval Vlissingen

Toegevoegd: 25-04-2019, 11.46 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een bedrijfsongeval in Vlissingen is vanmorgen iemand gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk vond rond 10.50 uur plaats bij een bedrijf aan de Koningsweg. Naast een ambulance rukte er ook een traumahelikopter uit. De komst van de helikopter bleek niet nodig te zijn.

Volgens de politie was er sprake van een bedrijfsongeval, maar bleek het minder erg dan gedacht. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (25-4-2019 om 14:13)
Alweer? Misschien moet I-SZW maar een onderzoek doen naar de arbeidsomstandigheden daar.... Begrijp niet dat men er zo makkelijk mee wegkomt.
Cookie-instellingen beheren