Inbreker sluit zich op in garage

Toegevoegd: 25-04-2019, 20.44 uur

Inbreker sluit zich op in garage
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Afgelopen nacht is een 32-jarige man uit Vlissingen aangehouden in de Nieuwe Burg in Middelburg. Hij wordt verdacht van een poging inbraak.

Een bewoonster hoort omstreeks 23.45 uur gestommel op het dak van haar woning. Omdat zij vermoedt dat er iemand rondscharrelt, wordt de politie van deze verdachte situatie op de hoogte gesteld.

Opgeroepen agenten gaan op onderzoek uit en treffen de verdachte aan die zich inmiddels heeft verstopt in een garage achter het pand. Na deze ontdekking is de man aangehouden en voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij zit nog vast.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (26-4-2019 om 06:59)
Wat een gemakkelijke vangst.