ISD-maatregel geëist tegen Terneuzenaar

Toegevoegd: 25-04-2019, 20.52 uur

ISD-maatregel geëist tegen Terneuzenaar
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie in Middelbrug wil dat de Terneuzenaar G. C (32) de zogeheten ISD-maatregel krijgt opgelegd. Deze matregel hing hem overigens al boven het hoofd van een eerder vonnis.

De bij de politie bekend staand als 'vuurwapen gevaarlijke' C. stond eind november op een parkeerplaats in Mijnsheerenland, toen de politie hem verzocht zich te legitimeren. Er ontstond enige irritatie en toen de politie erachter kwam dat C. vuurwapen gevaarlijk was, stonden er vrijwel direct twee busjes met politie bij de auto van C.

Hij werd met de vriendin uit de auto getrokken en terwijl hij de hermandad uitschold werd hij afgevoerd. Hij had wel een paar onaardige woorden gezegd, erkend hij, maar de politie had alles bij elkaar gelogen en netjes opgeschreven.

Ook in Terneuzen ging het fout en loog alles en iedereen wat maar los of vast stond bij elkaar. Hij was met een maat naar een garage geweest en daar stond een man te ruziën over de nota van een reparatie. C. kende de man niet eens en had er ook niets mee te maken.

Volgens die man had C. een sneeuwschep gepakt en daar hem en de auto mee beschadigd. C. werd zonder mankeren opgepakt en achter de tralies gezet. Deze keer had C., zo beweerde hij alleen maar 'snotneuzen' tegen de politie gezegd. Niets meer en niets minder. De uitspraak is op 9 mei.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (26-4-2019 om 06:49)
Wat moet zo,n man nu nog in de vrijheid doen met zo,n verleden en in alle ellende waar hij de veroorzaker is tevens een I S D maatregel gekregen heeft kan de vrijheid toch niet meer terug krijgen