Taakstraf voor veroorzaken ongeval onder invloed

Toegevoegd: 25-04-2019, 20.56 uur

Taakstraf voor veroorzaken ongeval onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 37-jarige S. J. uit Vlissingen tegen wie een rijontzegging van twee jaar en een gevangenisstraf van een half jaar was geëist is donderdag veroordeeld tot 160 uur taakstraf en 12 maanden voorwaardelijke rijontzegging.

J. reed op 3 september 2017 met zijn auto naar een motor- en automeeting in Vlissingen-Oost. Toen hij rechtsaf wilde slaan hoorde hij een enorme klap en bleek er aan de linkerzijde van zijn auto een motorrijder te zijn gereden. De berijder daarvan liep een verbrijzelde pols een bekkenfractuur en een snijwond aan zijn been op.

De rechtbank achtte bewezen dat J. zich schuldig had gemaakt aan het veroorzaken van een verkeersongeval terwijl hij onder invloed van drank verkeerde.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
quasimoto (26-4-2019 om 10:36)
Fopstraf!