Weerbericht:
Sluierwolken, in het noorden kans op een mistbank, overdag zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

OM: taakstraf voor veroorzaken ongeluk op A58

Toegevoegd: 25-04-2019, 20.58 uur
Het ongeval op de A58.
Het ongeval op de A58.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De officier van justitie in Middelburg heeft donderdag geëist dat de 26-jarige L. K. uit Goes een taakstraf van 120 uur en een rijontzegging van een half jaar krijgt opgelegd.

Op 25 mei 2016 reed K. met een snelheid van circa 165 kilometer per uur over de A58 en botste daar vol op de achterkant van een Mercedes met aanhangwagen. De inzittenden van die Mercedes raakten ernstig gewond.

Wat er zich die avond had voorgedaan en hoe het ongeval heeft kunnen gebeurden kon K. zich niet meer herinneren.,, Ik had de cruise control op 130 gezet en opeens was het een enorme knal'', vertelde hij.

De raadsman van K., Mark Dunsbergen, vroeg zich af of zijn cliënt zijn voorganger wel had kunnen zien op die donkere A58 omdat hij twijfelde of de achterlichten van de aanhanger wel rood licht hadden uitgestraald. De uitspraak is over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (26-4-2019 om 12:58)
Wat mij opvalt meneer de filantroop, is vooral dat die advocaten hun uiterste best doen om met allerlei onzin een crimineel proberen onder zijn of haar welverdiende straf uit te laten komen. En dat die slappe rechters daar nog aan meewerken ook. Wat mij betreft moet er eerst eens met een heel goede bezem door die kast heen. De 'rechterlijke' macht voelt zich vogelvrij. Net als de criminelen.
Jan de filatroop (25-4-2019 om 21:46)
Wat mij opvalt is dat daders van enig roekeloos gedrag in het verkeer zich steeds vaker verschuilen achter het smoesje dat ze zich niets meer kunnen herrinneren van hun daad???