Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Zwaargewonde bij vechtpartij Oostburg

Toegevoegd: 26-04-2019, 03.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - Bij een vechtpartij in Oostburg is donderdagavond laat één persoon zwaargewond geraakt. Er is een traumahelikopter ingezet.


Rond 23.15 uur vond er in de Paulus Potterstraat een vechtpartij plaats. Onbekend is nog hoeveel personen er op de vuist gingen. Volgens de politie speelde de vechtpartij zich af in een woning en op straat. Twee personen raakten gewond.

Eén van de slachtoffer was zo zwaargewond dat er een traumahelikopter ter plaatse is gekomen om hem te behandelen. Deze gewonde is met spoed naar het ziekenhuis in Gent gebracht. De arts van de helikopter is meegereden naar het ziekenhuis. Het andere slachtoffer was er minder ernstig aan toe. Deze is per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

Deze politie zette na het voorval de straat af als een plaats delict om onderzoek te kunnen doen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (26-4-2019 om 11:43)
Het zal ook wel weer een lekker gezelschap zijn geweest.
wim (26-4-2019 om 06:35)
wat zou daar nu de reden van kunnen om elkander zo erg te verwonden zo iets gebeurd toch niet voor niets
Cookie-instellingen beheren