Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij botsing in Colijnsplaat

Toegevoegd: 26-04-2019, 14.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

COLIJNSPLAAT - Bij een botsing op de Colijnsplaatseweg ter hoogte van Colijnsplaat zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt.


Rond 12.25 uur kwamen ter hoogte van de splitsing met de Noordlangeweg twee personenauto’s met elkaar in botsing. Er ontstond aardig wat schade. Twee ambulances rukten uit om de gewonden te behandelen. Volgens de politie zijn er twee personen met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De voertuigen zijn weggesleept door en bergingsbedrijf. Het is niet de eerste keer dat op die weg een ongeluk gebeurt. De Noordlangeweg geldt als een gevaarlijke weg waar vaker ongelukken zijn.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (26-4-2019 om 15:04)
Pas heringericht om de veiligheid te verbeteren , 60 km zone . Helaas was en is deze weg nog steeds een racebaan vooral in vroege ochtend en begin avond : houdt je je aan de snelheid dan wordt je met idiote snelheden gepasseerd . Heb nog nooit een controle gezien....geen tijd , dan trajectcontrole , dat helpt gegarandeerd !
Cookie-instellingen beheren