Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man aangehouden na vechtpartij Oostburg

Toegevoegd: 26-04-2019, 14.46 uur
De hulpdiensten in Oostburg gisteravond.
De hulpdiensten in Oostburg gisteravond.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - De politie heeft vanmiddag een 41-jarige man uit Oostburg aangehouden voor de vechtpartij gisteravond in de Paulus Potterstraat in die plaats. De aangehouden man raakte zelf ook gewond.

Volgens een getuigen waren er rond 23.00 uur twee dronken mannen aan het vechten. Agenten zijn meteen ter plaatse gegaan en hebben eerste hulp verleend aan de man die buiten kennis op de grond lag. De andere man was aanspreekbaar. Er werd een traumahelikopter opgeroepen. De arts uit de traumahelikopter is met de man die buiten bewustzijn was in de ambulance naar het ziekenhuis gegaan. De andere man is ook met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Door de agenten is de woning, waar de vechtpartij mogelijk begonnen is, afgesloten en verzegeld omdat daar vrijdag onderzoek moet worden gedaan. Over de aanleiding van de vechtpartij is nog niets bekend. Beide betrokkenen konden vanwege hun medische toestand nog niet gehoord worden. Dat zal op een later moment gebeuren. Wel zijn door de aanwezige agenten twee getuigenverklaringen opgenomen.

De identiteit van de twee mannen is wel bekend. De man die buiten bewustzijn op straat lag betreft de bewoner van de woning aan de Paulus Potterstraat in Oostburg. De andere man is een 41-jarige man uit dezelfde woonplaats. Hij is vanmorgen aangehouden als verdachte voor poging doodslag en zal worden gehoord over zijn betrokkenheid bij het incident.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750