Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later vanmiddag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens richten nepwapen op automobilisten

Toegevoegd: 27-04-2019, 10.30 uur
De politie in Middelburg gistermiddag.
De politie in Middelburg gistermiddag.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Twee jongens zijn vrijdagmiddag verwezen naar HALT omdat ze een nepwapen richtten op langsrijdende automobilisten in Middelburg.


De politie kreeg rond 15.15 uur hierover een melding aan de Europalaan. Agenten zijn ter plaatse gegaan en hebben de jongen van 12 en 13 jaar oud hierover aangesproken en zijn vervolgens naar hun ouders gereden.

De knullen zijn flink toegesproken door hun ouders en met toestemming naar HALT doorverwezen. Volgens de politie overzagen de jongens de consequenties niet helemaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (28-4-2019 om 20:12)
Normaal trekt de politie gelijk hun wapens en reageren als bij een ander wapen. Je kan namelijk nooit zien of het wapen echt is tenzij je het vast hebt.
Michelle (27-4-2019 om 10:36)
Jongens van twaalf en dertien jaar weten heus wel waar Abraham de mosterd haalt! En dus m.i. óók wel waar ze mee bezig zijn!