Agressieve man bedreigt winkelmedewerkster

Toegevoegd: 28-04-2019, 16.52 uur

Agressieve man bedreigt winkelmedewerkster
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een 32-jarige man uit Oost_Souburg viel vanmorgen in een winkel in Middelburg klanten lastig en bedreigde een medewerkster.

Het voorval vond rond 11.30 uur plaats aan de Pottenbakkerssingel. De agressieve man kon met hulp van een klant in bedwang worden gehouden tot de politie er was.

De Souburger is vervolgens meegenomen en naar een cellencomplex gebracht waar hij zal worden gehoord.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (28-4-2019 om 23:48)
Even met de gummiknupel er over en klaar.
Jan (28-4-2019 om 19:33)
Wat mijn opval is dat iedereen vandaag aan de dag zich eigen al gauw bedreigt voelt,als je tegenwoordig maar iemand scheef aan kijkt dan voelen zei zich bedreigd, maar dit is nu eenmaal blijkbaar de makkelijkste manier om iemand op te laten pakken , WIE ZIJN KLOMP BREEKT,SCHIET MAKKELIJK UIT ZIJN SLOF,moet je dan maar denken .
EM (28-4-2019 om 19:21)
Schande ! zwaar straffen zulk tuig.