Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind. Maandag buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrachtwagenchauffeurs op de vuist in Axel

Toegevoegd: 29-04-2019, 15.48 uur
Vrachtwagenchauffeurs op de vuist in Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een bedrijf aan de Langeweg in Axel zijn maandagmorgen twee vrachtwagenchauffeurs met elkaar op de vuist gegaan. De politie is op zoek naar een getuige.

Volgens de politie kregen de chauffeurs rond 11.30 uur ruzie met elkaar. Eén van de twee dreigde met een ijzeren staaf en sloeg het slachtoffer. Agenten konden deze 44-jarige man uit het Belgische Dottignies (Dottenijs) ter plekke aanhouden. Zowel de verdachte als het slachtoffer, een 52-jarige inwoner van het Belgische Evergem, werden voor verder onderzoek en verhoor naar het politiebureau gebracht.

De politie is nog op zoek naar mensen die meer over de confrontatie weten. Men is specifiek op zoek naar de bestuurder van een bestelbus Mercedes Sprinter. Deze was getuige van het voorval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (30-4-2019 om 07:18)
Belgische bestuurders of Belgische oostblokkers ???? normaal zie je bij dat bedrijf alleen vrachtwagens afkomstig uit oost Europese landen
Bumper: (29-4-2019 om 18:49)
Als ik politieagent was geweest zou ik als volgt handelen, allereerst uitzoeken wie er heeft geslagen met die ijzeren pijp. Dit stuk verdriet had ik apart genomen en tegen de muur gezet, om zijn rijbewijs gevraagd, rijbewijs in de fik gestoken en nogmaals om zijn rijbewijs gevraagd. Dit helpt vele malen beter dan die ,,FLAPDROL" straffen, daarnaast hoop ik dat de desbetreffende chauffeur die de klap kreeg zo slim is en een recht zaak aanspant en voorlopig betaald verlof heeft Bumper: