Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later vanmiddag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Vlissinger scheurt door Dishoek en crasht

Toegevoegd: 29-04-2019, 16.39 uur
Vlissinger scheurt door Dishoek en crasht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DISHOEK - De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een automobilist die zondagavond in Dishoek bij Koudekerke eerst langs mensen en terrassen scheurde en vervolgens tegen een boom reed en er vandoor ging.


Bij de politie werd rond 19.50 uur gemeld dat een automobilist bij de kruising van de Verlengde Dishoekseweg en de Kaapduinseweg de macht over het stuur was verloren en tegen een boom was gereden. Toen agenten ter plaatse kwamen, was de bestuurder niet meer aanwezig.

Uit politie-onderzoek bleek dat de automobilist voor het ongeval over de Kaapduinseweg scheurde. "Hij reed rakelings langs bosschages, mensen en terrassen. Een zeer alerte getuige filmde deze zeer gevaarlijk autorit en appte het filmpje naar wijkagent Pauline Heuvelmans", zo zegt de politie.

Heuvelmans: "Dankzij enkele toeristen konden wij deze zaak oplossen. We hebben de bestuurder van de auto, een 29-jarige man uit Vlissingen achterhaald en maandagmorgen op het politiebureau verhoord. Zijn rijbewijs is ingenomen."

De auto is door een bergingsbedrijf getakeld. Tegen de Vlissinger wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rommel (1-5-2019 om 22:31)
@opruimen het zijn er even veel als vroeger, door sociale media etc word het meer in beeld gebracht.
bram goeree (30-4-2019 om 12:22)
Opruimen dat is toch simpel te begrijpen gezien de straffen dat dit soort krijgt.kijk maar naar andere ongelukken de laatste tijd .in de hoogte van de straf moet wat veranderen anders zul je zulke ''idioten '' blijven houden .er moet een echte afschrikkende werking van uit gaan
willem (30-4-2019 om 10:17)
hoop dat de boom niet te erg beschadigd is. versnipper zijn rijbewijs maar, tegelijk met zijn auto. en minstens 10 jr geen rijbewijs meer laten halen.
Bumper: (29-4-2019 om 18:53)
en autootje niet in de pers,jammer, zou eigenlijk de enige goed werkende straf zijn. bumper:
Opruimen (29-4-2019 om 17:56)
Dat sommige blijkbaar echt lak eraan hebben als ze een kind dood rijden kan ik niet begrijpen. en het zijn er steeds meer En zulke hebben vrij spel . Snap ook niet dat anderen niet ingrijpen . Vrienden familie iedereeen laat elkaar maar doen tegenwoordig.
KeeK (29-4-2019 om 17:34)
Waarom kan het nu wel en elke zondag racen motoren voor de Gamma over de Govert Flinklaan en boulevard en Rooseveltlaan e.d. dan zie je nooit politie op Zondag !!! De obstakels die gemeente geplaatst heeft daar voor de Gamma zijn voor hard rijdende auto's maar daar hebben wij geen last van, het zijn juist de motoren die hier elke zondag voorbij racen en die obstakels als leuk ervaren ! De boulevard is ook een racebaan voor scooters en motoreen vooral op zondag en lekker zonder uitlaatdemper rondknallen.. Op zondag mah hier alles dan is Politie ook met weekend.. maar deze actie was cool, geef hem maar 3000 uur werkstraf en takelkosten op hem verhalen aub !