Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken Pool aangehouden in Goes

Toegevoegd: 30-04-2019, 10.26 uur
Dronken Pool aangehouden in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft maandagmiddag een 35-jarige Poolse man aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol. Hij pleegde eerder op de dag ook al een winkeldiefstal.

Een getuige zag rond 14.50 uur een auto over de Valckeslotlaan en de Beatrixlaan in Goes slingeren. Bij de Zonnebloemstraat reed hij tegen de richting in. Tegemoetkomende fietsers en auto’s moesten uitwijken om een aanrijding te voorkomen. De man reed vervolgens het terrein van een tankstation op en parkeerde daar zijn auto. Hij ging vervolgens op het voertuig liggen en zette de muziek hard aan.

Politieagenten gingen ter plekke maar hij kon zich niet identificeren. De man, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, werd aangehouden en bleek vervolgens ook nog een gripzakje met twee pillen bij zich te hebben. De pillen worden nog nader onderzocht door een expert.

Volgens de politie had de man eerder op de dag al een winkeldiefstal gepleegd bij een supermarkt in Goes. Na zijn aanhouding werd hij naar een politiecellencomplex gebracht. Nadat hij een verklaring had afgelegd werd hij rond 21.00 uur weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
LucasM (15-5-2019 om 13:12)
I'm from Poland and I fully agree. Send this degenerate back to us because he makes us look bad. That's not who we are.
J.S. (1-5-2019 om 13:37)
Gelijk zonder gemaar een enkeltje Polen geven! Hoe simpel kan het toch zijn?!
Jan de filatroop (30-4-2019 om 12:21)
Zo werkt dat niet beste michelle.helaas niet.maar in onze multiculti maatschappij is gewoon alles mogelijk.en ze komen er mee weg??deze man vertrekt naar polen als het hem te warm onder de voeten wordt en neemt nog lekker een vette uitkering mee ook.wat wil je nog meer??
Michel (30-4-2019 om 11:35)
in vrijheid gesteld!!!!!!!! Hoe is het mogelijk te zot voor woorden. Op sluiten dat tuig.
Michelle (30-4-2019 om 11:17)
Zou hem maar meteen over de grens zetten terug naar Polen!