www.hvzeeland.nl

Dronken Pool aangehouden in Goes

Toegevoegd: 30-04-2019, 10.26 uur

Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft maandagmiddag een 35-jarige Poolse man aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol. Hij pleegde eerder op de dag ook al een winkeldiefstal.

Een getuige zag rond 14.50 uur een auto over de Valckeslotlaan en de Beatrixlaan in Goes slingeren. Bij de Zonnebloemstraat reed hij tegen de richting in. Tegemoetkomende fietsers en auto’s moesten uitwijken om een aanrijding te voorkomen. De man reed vervolgens het terrein van een tankstation op en parkeerde daar zijn auto. Hij ging vervolgens op het voertuig liggen en zette de muziek hard aan.

Politieagenten gingen ter plekke maar hij kon zich niet identificeren. De man, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, werd aangehouden en bleek vervolgens ook nog een gripzakje met twee pillen bij zich te hebben. De pillen worden nog nader onderzocht door een expert.

Volgens de politie had de man eerder op de dag al een winkeldiefstal gepleegd bij een supermarkt in Goes. Na zijn aanhouding werd hij naar een politiecellencomplex gebracht. Nadat hij een verklaring had afgelegd werd hij rond 21.00 uur weer in vrijheid gesteld.