Weerbericht:
Zowel vandaag als morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man (46) rijdt onder invloed van drugs

Toegevoegd: 30-04-2019, 11.25 uur
Man (46) rijdt onder invloed van drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HOEK - De politie heeft vannacht op de Hoekseweg bij Hoek een 46-jarige automobilist uit Oostburg betrapt op het rijden onder invloed van drugs.

De man, volgens de politie een bekende drugsgebruiker, werd hij en zijn personenauto rond 00.10 uur onderworpen aan een controle. Uit een speekseltest bleek dat de man onder invloed van THC en amfetamine in zijn auto reed.

Het voertuig werd doorzocht en hierbij troffen de agenten speed, cocaïne en heroïne aan. De man werd aangehouden en zit nog vast. Hij wordt vandaag verder gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KeeK (30-4-2019 om 12:06)
Moet je nagaan hoeveel jaren en jaren dit al gebeurde. Drugstesten zijn er pas sinds vorig jaar en vanaf de jaren 60 a 70 rijd men al onder invloed van drugs.. Helaas is dit maar het topje van de ijsberg want het NFI kan niet meer zaken aan..Triest als je nagaat war er allemaal nog rondrijd zo, er komen in de coffeshops gemiddeld 1500 klanten per dag en de meeste nemen gewoon deel aan het verkeer !