Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongen zwembad Goes is herstellende

Toegevoegd: 30-04-2019, 14.19 uur
Hulpverleners gisteravond bij het Omnium in Goes.
Hulpverleners gisteravond bij het Omnium in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De jongen die gisteren op de bodem van het zwembad in Goes werd gevonden en vervolgens werd gereanimeerd, maakt het naar omstandigheden goed. Dat meldt de politie.

Maandag werd rond half acht groot alarm geslagen nadat de jongen buiten bewustzijn was aangetroffen in het Omnium aan de Zwembadweg. Er kwamen twee ambulanceteams en een traumateam ter plekke. De jongen werd uiteindelijk met spoed per ambulance afgevoerd.

De politie wil verder weinig kwijt over het incident omdat er sprake is van een medische zaak. Wel laat de politie weten dat de jongen herstellende is en dat het naar omstandigheden goed met hem gaat.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan B (30-4-2019 om 17:40)
Die heeft veel geluk gehad. Als je langer dan 5 minuten onderwater bent is de overlevingskans zeer klein.
EM (30-4-2019 om 17:07)
Ik hoop en bid dat de jongen er 100% er bovenop komt en veel sterkte ook voor de ouders en hulde voor de hulpverleners !
Joke Stoutjesdijk (30-4-2019 om 15:14)
wat een goed nieuws na dit schokkende bericht .