Weerbericht:
Een enkele bui, vanavond geleidelijk meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Rechtszaak reeks verkrachtingen op 31 juli

Toegevoegd: 30-04-2019, 16.39 uur
Rechtszaak reeks verkrachtingen op 31 juli
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 34-jarige Vlissinger S. T., die ervan wordt verdacht de afgelopen twee jaar zeker zeven vrouwen bruut te hebben verkracht, moet zich 31 juli voor de rechtbank in Middelburg verantwoorden. Dinsdag diende een eerste zogeheten pro forma-zitting tegen T.

De Vlissinger kwam in contact met zijn slachtoffers via een datingsite en na enkele afspraakjes kwam het tot seks. Enkele vrouwen werden eerst bedwelmd, waarna het tot seks kwam. Ze werden geboeid, geslagen en bruut (anaal) verkracht. Eén van zijn slachtoffers raakte daardoor ernstig inwendig gewond.

Volgens justitie is het niet uitgesloten dat er beduidend meer vrouwen het slachtoffer van T. zijn geweest. T. zit sinds 21 januari in voorarrest.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pietje (4-5-2019 om 14:01)
Wat ik niet begrijp is hoe kan het nou dat het al 2 jaar aan de gang is?. Heeft er pas 1 iemand aangifte gedaan recentelijk? of heeft hij terwijl het al bekend was bij de politie nog meer vrouwen verkracht? Zulk soort mensen nooit meer in de maatschappij laten.
Johan Huijskens (3-5-2019 om 13:14)
Breng m bij mij,kijken wie nou wie verkracht... Stenigen zulke honden
ger (1-5-2019 om 12:19)
Helaas is het Nederlandse "recht" zwaar in het voordeel van criminelen dus deze smeerlap/lafaard zal zeker geen "terechte" straf krijgen.
Mijn mening. (30-4-2019 om 19:44)
Nou meneer de rechter; ik zou hier niet te soft mee om gaan... ik slel voor om dit miserabele persoontje een week aan z'n fluit in een boom te drogen hangen. Dit kost minder dan een of andere langdurige behandeling! Maar dit is natuurlijk mijn mening maar ik denk ook van vele andere.
Vader (30-4-2019 om 18:29)
Denk dat dit wel duidelijk is deze jonge man is ziek , zeven vrouwen en wie weet wel meer liegen denk ik niet allemaal . Nu wil ik wel eens weten wie dit is, dus als het mogelijk is wil ik er bij zijn in de rechtbank. Als de dader vrienden heeft of wat dan ook die hier vanaf wisten dan zijn die ook ziek .
John (30-4-2019 om 16:55)
Deze smeerlap gewoon zonder pardon executeren