Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vlissinger naar instelling na steekincident

Toegevoegd: 30-04-2019, 16.45 uur
Het politie-onderzoek destijds in de Jan Vermeerlaan in Vlissingen.
Het politie-onderzoek destijds in de Jan Vermeerlaan in Vlissingen.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 35-jarige H. B. uit Vlissingen is dinsdag in Middelburg veroordeeld tot de ISD-maatregel, een verblijf van twee jaar in een inrichting voor veelplegers. Dit alles vanwege een vernieling en een steekincident.

Het vonnis was conform de eis. B. werd ervan verdacht dat hij in de late uren van 18 maart vorig jaar in de Jan Vermeerlaan in Vlissingen een plaatsgenoot met een mesje stak. Hij was in de veronderstelling dat het slachtoffer iemand was die hij nog een lesje wilde leren, maar het bleek te gaan om de zoon van een bevriende familie.

B. had dat niet in de gaten omdat het gezicht van het slachtoffer door diens capuchon en een petje niet goed was te zien. Nadat B. de ruit van de auto waarin het slachtoffer zat had ingeslagen, begon het slachtoffer te trappen. Hierop probeerde B. zich met een mesje te verweren. Daarbij liep het slachtoffer vier verwondingen op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750