www.hvzeeland.nl

Drie verdachten mishandeling weer vrij

Toegevoegd: 30-04-2019, 16.56 uur

Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Drie van de vier personen die vannacht werden opgepakt na een melding van een mishandeling en bedreiging in Terneuzen zijn weer vrij. Zij hebben volgens de politie vermoedelijk niets met de zaak te maken gehad.

De politie startte vannacht een onderzoek nadat rond 02.30 uur was gemeld dat een fietser bijna was aangereden en vervolgens bedreigd was. Later werd doorgegeven dat in totaal vier mensen bedreigd en/of mishandeld waren en dat er vermoedelijk sprake was van één en dezelfde dader.

Na aar aanleiding van het opgegeven signalement kon rond 03.15 uur in de Alvarezlaan in Terneuzen een auto worden getraceerd met daarin vier personen. De auto werd gevolgd tot in de Bellamystraat en hier werden de vier inzittenden aangehouden.

Onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat drie van de vier hoogstwaarschijnlijk niets met de zaak te maken hebben. Zij zijn in vrijheid gesteld. De vierde verdachte, een 19-jarige Terneuzenaar, zit nog vast in een politiecellencomplex. Hij wordt nog nader gehoord over zijn betrokkenheid.