Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 87 km

Geen treinen Goes-Bergen op Zoom

Toegevoegd: 30-04-2019, 18.00 uur
De stremming duurt naar verwachting zeker nog tot 19.30 uur.
De stremming duurt naar verwachting zeker nog tot 19.30 uur.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Op dit moment rijden geen treinen tussen Bergen op Zoom en Goes. Dit vanwege een defecte trein die op het spoor staat ter hoogte van Kruiningen.


Ter plaatse is de bovenleiding kapot. Incidentbestrijders van ProRail zijn ter plekke om het spoorvervoer weer op gang te krijgen. De Nederlandse Spoorwegen laten weten dat de stremming nog tot tenminste 19.30 uur gaat duren.

Er rijden stopbussen tussen Bergen op Zoom, Rilland-Bath, Krabbendijke, Kruiningen-Yerseke, Kapelle-Biezelinge en Goes.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (2-5-2019 om 10:36)
Hebben we in zeeuws vlaanderen geen last van
Sebastian (2-5-2019 om 10:24)
@ Kees: De IC-treinstellen van NS en de goederentreinen hebben verschillende soorten van koppelingen, dus dat lukt niet.
Chantal (1-5-2019 om 18:41)
En op de website van de NS wordt lange tijd niks vermeld. Prijzen stijgen, de kwaliteit (en kwantiteit) daalt. De directeur van de NS lacht zich rot, neemt nog een wijntje en leunt nog maar eens achterover. Prutsers.
Henk ter Horst (1-5-2019 om 14:13)
Het goede gevoel van een snelle en adequate oplossing in dit geval maak je niet mee. Wat je wel meemaak is een slecht gevoel van machtsmisbruik veroorzaakt door het NS-systeem.
jan (1-5-2019 om 08:59)
Openbaar vervoer in zeeland is slecht de zoveelste keer dat ze weer niet rijden. Een nieuwe slogan voor de NS : Wat zou het toch fijn zijn zonder de trein. Hebben we geen ergernissen ook ,vroeger kwam het weinig voor tegenwoordig is het niet normaal.
KeeK (1-5-2019 om 08:30)
Alweer ? En dan willen ze 2000 mariniers in Vlisingen plaatsen die allemaal over de A58 moeten of over het spoor. Bij het minste of gerinste staan er al file's door vakantiegangers of een ongeval en dan moeten er nog eens 2000 mensen extra gaan reizen ? Bij 1 file of storing lgt alles al plat ! Logistieke nachtmerrie !