Weerbericht:
Perioden met zon en een lokale (onweers)bui, morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Geen treinen Goes-Bergen op Zoom

Toegevoegd: 30-04-2019, 18.00 uur
De stremming duurt naar verwachting zeker nog tot 19.30 uur.
De stremming duurt naar verwachting zeker nog tot 19.30 uur.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Op dit moment rijden geen treinen tussen Bergen op Zoom en Goes. Dit vanwege een defecte trein die op het spoor staat ter hoogte van Kruiningen.


Ter plaatse is de bovenleiding kapot. Incidentbestrijders van ProRail zijn ter plekke om het spoorvervoer weer op gang te krijgen. De Nederlandse Spoorwegen laten weten dat de stremming nog tot tenminste 19.30 uur gaat duren.

Er rijden stopbussen tussen Bergen op Zoom, Rilland-Bath, Krabbendijke, Kruiningen-Yerseke, Kapelle-Biezelinge en Goes.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (30-4-2019 om 21:27)
Altijd vervelend als er materieel in storing staat of een bovenleiding defect is. Maar wat is nog vervelender is dat de NS niet is staat is om te plannen. 1. waarom vertrekken er vanuit BopZ geen IC bussen (alleen stopbussen) 2. waarom staan we in Kruiningen-Yerseke 4 minuten stil voor koek en zopie? 3. Waarom wordt de aankomst v/d bus in Goes niet afgestemd op vertrek v/d ENIGE nog rijdende trein? Nu arriveerde mijn bus om 16:46 uur bij het P-terein en zag ik de trein nog net naar Vlissingen vertrekken. Had nu die 4 minuten maar NIET stil gestaan op Yerseke!! En zo komt de reizigers naar Vlissingen dus weer een uur later thuis! Ik vind dit onprofessioneel en hier en daar amateuristisch.
Kees (30-4-2019 om 19:03)
Ik snap niet dat ze de trein niet aankoppelen en laten wegduwen door de passagierstrein. Dat kost minder tijd en dan rijd je hem naar het eindpunt.