Dronken automobilist rijdt op fietspad

Toegevoegd: 01-05-2019, 10.26 uur

Dronken automobilist rijdt op fietspad
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWVLIET - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in Nieuwvliet een automobilist betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.

Surveillerende agenten zagen rond 01.40 uur een voertuig met Pools kenteken over het fietspad bij de Baanstpoldersedijk rijden. De auto werd aan de kant gezet en er werd op straat een blaastest gedaan. Deze gaf als indicatie dat de persoon te veel alcohol had gedronken. Daarom werd de automobilist meegenomen naar het bureau voor een uitgebreide ademanalyse.

Op het bureau blies de bestuurder een waarde van 375 Ug/l. Er werd een boete opgelegd van 425 euro. Ook werd een algeheel rijverbod van drie uur opgelegd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien van der Wekken (1-5-2019 om 12:27)
Ik ben een tijdje geleden door een Oostblokker verrot gescholden omdat ik met mijn auto voor hem in de weg stond. Niet de moeite waard om aandacht te geven (bijv, wie zijn land is dit) o.i.d.
Rien van der Wekken (1-5-2019 om 12:24)
Dat komt omdat hier alles mag en kan, Michelle en dat trekt altijd een bepaald soort mensen aan.
Michelle (1-5-2019 om 11:02)
Al weer een Pool! Die mensen voegen hier niets goed toe, drinken en mensen in gevaar brengen!