Weerbericht:
Zowel vandaag als morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Klant en drugsdealer opgepakt in Middelburg

Toegevoegd: 01-05-2019, 10.39 uur
Klant en drugsdealer opgepakt in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdag een verkoper en een klant aangehouden na een drugsdeal in het centrum van Middelburg.

Agenten waren rond 12.20 uur getuige van de transactie. Ze zagen dat een 29-jarige man uit Middelburg een kleine hoeveelheid wiet kocht van een 25-jarige plaatsgenoot. De klant werd aangehouden voor drugsbezit, de verkoper op verdenking van drugshandel.

Na de arrestatie is de woning van de dealer doorzocht. Hierbij werden hoeveelheden soft- en harddrugs gevonden. Het ging onder meer om XTC-pillen, tientallen grammen hennep en amfetamine. Alle drugs zijn in beslag genomen. De verdachte zit nog vast voor verder onderzoek. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan in de Spiegel (2-5-2019 om 15:50)
Ligt eraan wie het verkoopt LOL. maar toeristen zijn inderdaad wel irritant altijd vragen . Dan denk ik ook weleens had ik maar bij mij voor een paar extra zakcentjes. want we verdienen zelfs ook de Helft terwijl wij een verdubbeling zouden krijgen van de gulden naar Pleuro. Waarom gaan ze niet bij de Grens staan haha we hebben toch Nederlandse Vlag geen Eurovlag
Jan (1-5-2019 om 12:13)
Ok nu wat anders wat heeft dit opgebracht ? Wat heeft deze zaak gekost ? De politie kan zich maar beter richten op dingen die belangrijker zijn ,want als tv kijkt dan lekt er nog wel wat bij deze instantie BIJV geen aangiftes willen doen ect ect. Dus beter recht op leven dan op ons knieƩn sterven .