Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Forse snelheidsovertredingen in Hulst

Toegevoegd: 01-05-2019, 10.44 uur
Forse snelheidsovertredingen in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft de afgelopen dagen op de Polderstraat tussen Hulst en Sint-Jansteen bij verkeerscontroles verschillende personen betrapt op forse snelheidsovertredingen.

Vanochtend passeerden in een uur tijd ongeveer vijftig voertuigen de lasercontrole van de politie. Dit leverde vier bekeuringen op. Ter plekke mag 60 kilometer per uur gereden worden maar de overtreders reden tussen de 88 en 97 kilometer per uur.

Vrijdag werd tussen 16.30 en 17.30 uur ook al gecontroleerd. Hierbij werden twee overtreders betrapt: één van hen reed 110 kilometer per uur, de ander (een beginnend bestuurder) reed 112 kilometer per uur.

De politie laat weten de komende tijd vaker te gaan controleren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (4-5-2019 om 10:19)
Heeft totaal niets met verkeersveiligheid te maken, een kaarsrechte weg waar ze een belachelijke limiet op hebben gezet, ze slaan gewoon door. Laat ze eens controleren op geen richting aangeven, en nog meer op drugs en alcohol. Ook het standaard huftergedrag van fietsers is belachelijk tegenwoordig, ze weten dat ze door de wet bijna onaantastbaar zijn....
Hans Grimbergen (1-5-2019 om 13:14)
Nu zijn ze begonnen in Hulst te controleren. Laten ze nu ook eens beginnen met Hoofdplaat. er is daar een straat die ik Rijksweg Julianastraat noem. Dit gebeurd vooral s,avonds tussen 22.00 h en 2.00 h s,morgens. Het is een 30 km zone. die eigenlijk iedereen aan zijn laars lapt. vooral onze land buren hebben er schijt aan, dit zijn de overdag overtreders
JFK (1-5-2019 om 11:23)
en dan nu nog eens tussen Vogelwaarde en Kloosterzande, gisteren kwam er een voorbij met minstens 160!!! en Wat dacht je van de Hulsterweg? Er moet veel meergecontroleerd worden en de straffen verzwaren!!!