Auto Tholen al meerdere keren bekrast

Toegevoegd: 01-05-2019, 12.33 uur

Auto Tholen al meerdere keren bekrast
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - Dit weekeinde is in Tholen een auto bekrast. Volgens de politie is het niet de eerste keer dat het bewuste voertuig doelbewust is beschadigd.

De bekrassing vond volgens de Thoolse wijkagente Suzanne Kastelijn plaats bij het Schuttershof. De vernielingen werden tussen zaterdag 22.00 uur en zondag 08.00 uur gepleegd.

Volgens Kastelijn is de bewuste auto de afgelopen tijd al meerdere malen het doelwit geweest van bekrassingen. Informatie is daarom van harte welkom via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rinus (2-5-2019 om 10:12)
Misschien even dichtbij denken bij ons was het de buurman 3 keer ondanks een goede nabuurschap gelukkig had de andere buur een camera opgehangen.En de reden wist hij niet afleiding zei hij van een ander probleem in zijn relatie.
Thule (1-5-2019 om 17:02)
Het klinkt een beetje als stalker gedrag. Meestal wel een bekende of bekenden op één of andere manier. Of het is willekeur tegen het object, omdat die op de verkeerde parkeerplek staat of de verkeerde kleur heeft of zoiets onpersoonlijks. Maar dan nog zou de dader dan daar regelmatig in de buurt moeten komen of uit zijn/haar weg moeten gaan om vernielingen aan te richten waar men normaal niet eens komt, dat klinkt dan weer onwaarschijnlijk.